Brielle: Cursisten Teken- en Schildercursus

Gepubliceerd op: 3 april 2017 14:28

Van 4 april tot en met 30 mei exposeren cursisten van Tekenen- en schilderen voor volwassenen in bibliotheekvestiging Brielle. De expositie heeft het thema: ‘Leven op de Noordpool’.

De cursisten hebben een kunstzinnige interpretatie gemaakt van mensen, dieren en natuur op dit continent. Poolhonden, walrussen, ijsberen, eskimo’s en iglo’s zijn op eigen wijze geïnterpreteerd en vormgegeven. Ook het Noorderlicht is op meerdere schilderijen te zien.
Er is gebruik gemaakt van acrylverf op doek en pastelkrijt op papier. De teken- en schildercursus voor volwassenen vindt iedere dinsdagmiddag plaats in Bravo.
Hier worden ook cursussen gegeven voor kinderen om hun creatieve schilder- en tekentalent te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over de cursus op www.hannahdecorations.nl