• Leer een taal

Of je beginner bent of gevorderde, bij de Bibliotheek kun je vele moderne talen leren op verschillende niveaus.

Leer Nederlands (voor anderstaligen), Frans, Engels, Spaans, Italiaans en vergroot je wereld!

• Evenwicht

Een gezonde geest in een gezond lichaam, een mooi streven. Je kunt er aan werken! De Bibliotheek werkt met diverse instellingen om een mooi aanbod te creƫren.

Yoga, Zwangerschapsyoga, Mindfulness en zelfs Hoelahoep!

• Verdieping

Leer over de oorsprong van onze rijke cultuur. Verdiep je in de kunst-en cultuurgeschiedenis met behulp van een deskundige.

Ga mee met de Kunstbus naar een mooie expositie of voorstelling en beleef het zelf.

• Aan de slag!

Je vrije tijd is tijd voor jezelf: besteed deze tijd waardevol. Doe kennis op over je hobby, leer technieken, krijg tips.

Tekenen, fotograferen, schrijven, zingen of inrichten. Je leert het in de Bibliotheek!

• Nieuwsgierig?

Opeens is hij ook in jouw huis: de tablet of smartphone. Wil je ook begrijpen wat je er mee kunt en leren waar hij echt handig voor is?

Ook voor verdieping op het gebied van computers vind je een aanbod bij de Bibliotheek.

• Voor de ouders van de allerkleinsten

Niet het eerste waar je aan zou denken, maar ouders van baby's en peuters vinden bij de Bibliotheek/Volksuniversiteit een mooi aanbod.

De Bibliotheek is er al vroeg bij!

• Mens & Maatschappij

We zijn allemaal deel van de maatschappij, maar soms is het moeilijk om het te begrijpen.

Leer in de Bibliotheek hoe gemeenteraden werken of leer solliciteren en voel dat je met beide benen in onze maatschappij staat!