Cursus Klik & Tik veilig online

28 november 2022, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Middelharnis

Kosten: Gratis (ook voor niet-leden)

Tegenwoordig hoor je steeds vaker verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Tijdens deze cursus leer je hoe dat moet.

Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leer je hoe je (on)veilige websites herkent, hoe je sterke wachtwoorden kiest en waar je op moet letten als je online betaalt. Als je de Gouden Regels kent, ga je oefenen om die regels toe te passen in herkenbare situaties. Tijdens de cursus gaan we direct oefenen, dus neem je laptop of tablet mee. Je kunt ook een laptop van de bibliotheek gebruiken. Bij de cursus hoort een werkboek zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen en verder kunt oefenen.

Op donderdag 12 december wordt de Rabobank uitgenodigd om een presentatie specifiek over online bankieren te verzorgen. Deze bijeenkomst sluit aan op de cursus, maar is ook los van de cursus bij te wonen.

Cursusdata:

• Maandag
  • 28 november en 5 december
  • 14:00-16:00 uur
  • 2 lessen
  • Locatie: Bibliotheek Middelharnis

Aanmelden

Deelname aan deze cursus is gratis. Meld je van te voren aan via digitaalhuis-go@bzhd.nl of telefonisch via 06-33920600. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij de balie in de bibliotheek.