Grrr…oen! (5+)

9 oktober 2022, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: Leden €5,- / niet-leden €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het grootste leesfeest voor kinderen komt er weer aan! De Kinderboekenweek is dit jaar Gi-Ga-Groen. Daarom kunnen kinderen tijdens het Kinderboekenbal alles leren over de natuur; planten en dieren. In de Bibliotheek kom je meer te weten over slijmerige slakken, versla je plastic monsters tijdens de theatervoorstelling en maak je samen met de Gruffalo een giga eng monster. Maar er is meer te doen dus lees snel verder!

Arie Vontura

Samen met Arie Vontura reis je de wereld rond om onze planeet een handje te helpen. Met het gi-ga groen team zullen we het plastic monster verslaan. We planten bomen zodat je het bos weer kunt zien en leren hoe we, net als rupsjes, kunnen transformeren! Grr...oen! is een muzikale quiz, beeldend avontuur en een interactieve theatervoorstelling in één.

Meld je aan voor Grrr...oen!

Gi-ga-groene speurtocht

Ga op avontuur in de bibliotheek en vind de groenste, harigste en liefste dieren. Zoek alle dieren en verzamel alle records door de QR-codes te scannen met je telefoon (of die van je moeder). Heb je ze allemaal gevonden? Dan krijg je een lekkere verrassing.