Mamacafé

28 september 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: Gratis

Elke laatste woensdag van de maand kunnen (toekomstige) ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar gezellig aanschuiven bij het Mamacafé. We bespreken iedere editie een ander onderwerp. Niet alleen moeders, maar ook vaders, grootouders of andere verzorgers zijn van harte welkom bij het Mamacafé om ervaringen te delen of gewoon gezellig te kletsen! Voor kinderen is er genoeg speelgoed aanwezig om te vermaken. Het Mamacafé is gratis. Kom je ook? Reserveer een gratis plekje voor jou en je kindje.

28 september - Bewegen met je kind

Deze editie van het Mamacafé staat in teken van bewegen met je kind. Bewegen is leuk, maar samen bewegen is nog veel leuker. En als Carla de Pijper van Moeki met ons komt bewegen wordt het echt een feest! Aan de hand van een boek wordt er lekker gedanst. Dans ook gezellig mee!

26 oktober - Baby en kindergebaren

Fenna de Ronde, docente baby- en kindergebaren voor Gebarenstem geeft je tips om met je baby en dreumes te communiceren via gebaren. Ervaar zelf hoe leuk dit is! Deze Gebarenpret-workshop is een leuke interactieve workshop voor alle jonge kinderen. We lezen het boek ‘De blaadjesdief’ met gebaren, zingen een liedje met gebaren, en doen samen spelletjes. Doe jij ook mee?

30 november - Slapen

Slaapcoach Norma Witholt komt alles vertellen over slapen bij baby’s, dreumes en peuters. Heeft je kind moeite met in slaap komen? Of slaapt je kindje onrustig. Wat moet je nou wel doen en wat niet? Norma Witholt vertelt het je en geeft tips en tricks bij deze editie.

28 december - Voorlezen

''Het heeft gesneeuwd! Tijd dus om een sneeuwpop te maken, te schaatsen en te sleeën. Mol beleeft een heerlijke dag samen met Muis, Konijn, Eend en Varken. Want sneeuwpret is nog leuker met je vrienden.'' Stephanie Petie, Jeugdspecialist bij de Boekenberg leest deze editie voor uit “Mol heeft winterpret” van Marieke van Hooff en Henk van der Gugten. Daarna is er een knutsel activiteit.