Natuurklas – De Giga Groene Natuurklas workshop (6+)

9 oktober 2022, van 13:30 tot 14:30 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: Leden €5,- / niet-leden €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het grootste leesfeest voor kinderen komt er weer aan! De Kinderboekenweek is dit jaar Gi-Ga-Groen. Daarom kunnen kinderen tijdens het Kinderboekenbal alles leren over de natuur; planten en dieren. In de Bibliotheek kom je meer te weten over slijmerige slakken, versla je plastic monsters tijdens de theatervoorstelling en maak je samen met de Gruffalo een giga eng monster. Maar er is meer te doen dus lees snel verder!

De Giga Groene Natuurklas

De Natuurklas komt dit Kinderboekenbal naar de Boekenberg voor de GIGA Groene Natuurklas workshop. Hou je van boeiende beestjes en kunstige natuurkronkels dan zit je hier goed. In deze interactieve workshop ga je zelf aan de slag. We gaan van heel dichtbij kijken, ontdekken en van alles uit proberen. Uiteraard eindigen alle kinderen met GIGA groene vingers!

Meld je aan voor Giga Groene Natuurklas

Gi-ga-groene speurtocht

Ga op avontuur in de bibliotheek en vind de groenste, harigste en liefste dieren. Zoek alle dieren en verzamel alle records door de QR-codes te scannen met je telefoon (of die van je moeder). Heb je ze allemaal gevonden? Dan krijg je een lekkere verrassing.