De Gruffalo en de Giga monsters (4+)

9 oktober 2022, van 14:45 tot 15:45 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: Gratis, meld je wel van tevoren aan

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het grootste leesfeest voor kinderen komt er weer aan! De Kinderboekenweek is dit jaar Gi-Ga-Groen. Daarom kunnen kinderen tijdens het Kinderboekenbal alles leren over de natuur; planten en dieren. In de Bibliotheek kom je meer te weten over slijmerige slakken, versla je plastic monsters tijdens de theatervoorstelling en maak je samen met de Gruffalo een giga eng monster. Maar er is meer te doen dus lees snel verder!

De Gruffalo

Oranje ogen, vlijmscherpe klauwen en een neus met een gifgroene wrat. Dat kan niemand anders zijn dan de Gruffalo. Hij brengt een bezoek aan het Gi-Ga-Groene Kinderboekenbal. Samen maken we giga enge, gemene en gruwelijke monstervrienden. Durf je ook te komen? We lezen het altijd spannende boek ‘De Gruffalo’ en daarna ga je creatief aan de slag.

Meld je aan voor de Gruffalo en de Giga monstsers

Gi-ga-groene speurtocht

Ga op avontuur in de bibliotheek en vind de groenste, harigste en liefste dieren. Zoek alle dieren en verzamel alle records door de QR-codes te scannen met je telefoon (of die van je moeder). Heb je ze allemaal gevonden? Dan krijg je een lekkere verrassing.