Leesclub kennismakingsbijeenkomst

12 augustus 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Hellevoetsluis

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanaf 9 augustus start het leesclub seizoen weer! Houd je van lezen? En vind je het leuk om na het lezen in gesprek te gaan met anderen over de inhoud van het boek? Dan is een leesclub misschien wel iets voor jou! Ben je nog niet bekend met dit concept? Geen zorgen! Op vrijdag 12 augustus vertellen we je er graag meer over tijdens onze kennismakingsbijeenkomst in de Bibliotheek in Hellevoetsluis.

Tijdens deze middag vertellen we je graag wat lezen met een leesclub inhoud en welke boeken er komend seizoen worden gelezen. Tijdens deze middag vertellen we je graag wat lezen met een leesclub inhoud en welke boeken er komend seizoen worden gelezen. Ook kun je zelf je vragen stellen.

Ben je na deze kennismakingsbijeenkomst enthousiast geworden om aan te sluiten bij een leesclub? Dan kun je, indien gewenst, al direct starten met een leesclub! We hebben nog een aantal plekken vrij bij onze bestaande leesclubs op Voorne en Goeree-Overflakkee. Lijkt het je juist leuk om een nieuwe leesclub op te richten met mensen uit jouw omgeving? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Nieuwsgierig? Op deze pagina kun je vast meer lezen over een leesclub.