Cursus Klik & Tik laptop of tablet

25 november 2022, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: Gratis (ook voor niet-leden)

Wil je (beter) leren omgaan met de computer of laptop? Bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta hebben we gratis computercursussen! Je kunt meedoen als beginner of als je al enigszins vertrouwd bent met de computer en graag vaardiger wil worden. Je start op je eigen tempo aan de verschillende programma's onder begeleiding van onze gecertificeerde vrijwilligers. Tijdens de cursus kun je je eigen laptop/tablet gebruiken of een laptop lenen van de bibliotheek.

Welke programma's zijn er?

• De basis: je leert typen, mailen en websites bekijken
  • Het internet op: je maakt kennis met leuke en handige websites. Je leert zoeken en surfen, internetbankieren, reizen plannen en nog veel meer!
  • Samen op het web: je leert omgaan met sociale media zoals Facebook en WhatsApp
  • Veilig online: je leert o.a. over veilig interenetten en het gebruik van wachtwoorden

Cursusdata:

• Vrijdag
  • 2, 9 ,16, 23 december
  • 10:00-11:30 uur
  • 4 lessen
  • Locatie: Bibliotheek Hellevoetsluis

Aanmelden

Deelname aan deze cursus is gratis. Meld je van te voren aan via digitaalhuis-voorne@bzhd.nl of telefonisch via 06 - 11 34 83 35. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij de balie in de bibliotheek.