Klik & Tik tablet of laptop

2 september 2022, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste)

Kosten: geen

Wil je handiger worden met je laptop of tablet? Kom naar de gratis cursus Klik & Tik. De cursus duurt vijf weken. Er zijn programma’s voor beginners en voor mensen die al enigszins vertrouwd zijn met computers en graag nog vaardiger willen worden in het gebruik ervan. Je start bij het begin of op jouw eigen niveau en werkt in jouw eigen tempo onder begeleiding van twee vrijwilligers. Je kunt gebruik maken van een laptop van de bibliotheek of van jouw eigen laptop of tablet.

Programma's

• De Basis: je leert typen, mailen en websites bekijken
  • Het internet op: je maakt kennis met leuke en handige websites. Je leert zoeken en surfen, internetbankieren, reizen plannen en nog veel meer
  • Samen op het web: je leert omgaan met sociale media zoals Facebook en WhatsApp
  • Veilig online: je leert o.a. over veilig internetten en het gebruik van wachtwoorden

Cursusdata:

• Vrijdag 2, 9, 16, 23, 30 september

Deelname is gratis maar meld je wel van te voren aan. Dit kan bij Adriënne de Jong, Coördinator digiTaalhuis Voorne, via digitaalhuis-voorne@bzhd.nl of telefonisch via 06-11348335. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij de balie in de bibliotheek of via onderstaande knop.