Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 12)

 • Werkzaamheden bibliotheeksysteem Bekijk details

  12 juli 2017

  Op zondag 16 juli, van 17.00 tot ca 23.00 uur is onze catalogus niet beschikbaar wegens onderhoud. Ook inloggen, reserveren en verlengen zijn dan niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

  Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

 • Vakantie Repair Café Bekijk details

  15 juni 2017

  Het Repair Café in Cultuurhuis Nieuwe Veste - Hellevoetsluis is van 12 juli t/m 16 augustus gesloten ivm de zomervakantie. Het Repair Café in Bibliotheekvestiging Brielle is in juli en augustus gesloten.

  Bekijk details van Vakantie Repair Café

 • Brielle: Kinderportretten Bekijk details

  7 juni 2017

  Zelfportretten van Brielse schoolkinderen. Vanaf 27 juni hangt er een grote expositie van zelfportretten van de schoolkinderen in het Arsenaal. Deze portetten zijn gemaakt door basisschoolleerlingen uit Brielle.

  Bekijk details van Brielle: Kinderportretten

 • Vakantie Rechtswinkel Voorne-Putten Bekijk details

  1 maart 2017

  Let op: in juli en augustus 2017 is Rechtswinkel Voorne-Putten gesloten! Vanaf zaterdag 2 september heeft De Rechtswinkel weer spreekuur, op afspraak, in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis.

  Bekijk details van Vakantie Rechtswinkel Voorne-Putten

 • Problemen Wise App Bekijk details

  1 maart 2017

  Op 25 en 26 februari is onze website omgezet naar een beveiligde https-omgeving. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat de Bibliotheek Wise App niet goed meer werkt. Je kunt de app het best verwijderen, opnieuw installeren en je weer aanmelden.

  Bekijk details van Problemen Wise App

 • Vestiging Hellevoetsluis verhuist! Bekijk details

  11 januari 2017

  Nog even, dan verhuist de Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis naar Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis.

  Bekijk details van Vestiging Hellevoetsluis verhuist!

 • Nieuwe locatie Vestiging Ouddorp Bekijk details

  12 augustus 2016

  Sinds 1 september heeft het Ouddorps Raad- en Polderhuis nieuwe bewoners: De Bibliotheek, Museum Ouddorp en de Rabobank.

  Bekijk details van Nieuwe locatie Vestiging Ouddorp

 • Verlengen (maximaal 2 maal) Bekijk details

  25 maart 2016

  Is de leentermijn bijna om en heeft u dat mooie boek nog niet uit? Laat uw boek(-en) dan verlengen! Let op: • U mag uw geleende boek(-en) maximaal 2 maal verlengen. • Verlengen is alleen mogelijk, wanneer het materiaal niet is gereserveerd door een andere klant. • Verlengt u materiaal waarvoor u leengeld heeft betaald, dan worden deze kosten nogmaals berekend voor de nieuwe leentermijn.

  Bekijk details van Verlengen (maximaal 2 maal)

 • Winnaars Valentijn Verhalenwedstrijd bekend Bekijk details

  1 maart 2016

  Joke Schellevis – Breeman en Annette Akkerman schreven de winnende inzendingen. De opzet van het verhaal is geschreven door auteur Els van Wageningen. De winnaars van deze wedstrijd zijn bekend gemaakt tijden het Valentijnsontbijt op zaterdag 13 februari in Middelharnis.

  Bekijk details van Winnaars Valentijn Verhalenwedstrijd bekend

 • Oostvoorne: Bijeenkomst Zelfredzaamheid Bekijk details

  23 oktober 2015

  Twee maal per maand vindt in Bibliotheekvestiging Oostvoorne (locatie De Man) een themabijeenkomst Zelfredzaamheid plaats. U krijgt tips van deskundigen en de ruimte om elkaar te inspireren op het gebied van zelfredzaamheid tijdens het ouder worden.

  Bekijk details van Oostvoorne: Bijeenkomst Zelfredzaamheid