Resultaat 1 - 10 (van 17)

• Onderhoud bibliotheeksysteem 21 januari

17 januari 2018

In verband met noodzakelijke werkzaamheden zijn vanaf zondag 21 januari 17:00 uur tot maandag 22 januari 7.00 uur de catalogus, 'mijn bibliotheek' en onze app niet beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bekijk details van Onderhoud bibliotheeksysteem 21 januari

• Uitleenregels e-books 2018

5 januari 2018

Lid van de Bibliotheek en liefhebber van e-books? Lees hier hoeveel en hoe vaak je e-books kunt lenen met jouw bibliotheekabonnement.

Bekijk details van Uitleenregels e-books 2018

• Betalen met iDeal

11 oktober 2017

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Bekijk details van Betalen met iDeal

• Oostvoorne: Wielerronde

27 juli 2017

In verband met de jaarlijkse Wielerronde is bibliotheekvestiging Oostvoorne op vrijdag 4 augustus de gehele dag gesloten.

Bekijk details van Oostvoorne: Wielerronde

• Hellevoetsluis: Vestingdagen

27 juli 2017

Van 18 t/m 20 augustus is parkeren niet of zeer beperkt mogelijk in de Vesting Hellevoetsluis. Cultuurhuis Nieuwe Veste is per fiets of te voet natuurlijk wel prima bereikbaar!

Bekijk details van Hellevoetsluis: Vestingdagen

• Werkzaamheden bibliotheeksysteem

12 juli 2017

Op zondag 16 juli, van 17.00 tot ca 23.00 uur is onze catalogus niet beschikbaar wegens onderhoud. Ook inloggen, reserveren en verlengen zijn dan niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

• Vakantie Repair Café

15 juni 2017

Het Repair Café in Cultuurhuis Nieuwe Veste - Hellevoetsluis is van 12 juli t/m 16 augustus gesloten ivm de zomervakantie. Het Repair Café in Bibliotheekvestiging Brielle is in juli en augustus gesloten.

Bekijk details van Vakantie Repair Café

• Brielle: Kinderportretten

7 juni 2017

Zelfportretten van Brielse schoolkinderen. Vanaf 27 juni hangt er een grote expositie van zelfportretten van de schoolkinderen in het Arsenaal. Deze portetten zijn gemaakt door basisschoolleerlingen uit Brielle.

Bekijk details van Brielle: Kinderportretten

• Vakantie Rechtswinkel Voorne-Putten

1 maart 2017

Let op: in juli en augustus 2017 is Rechtswinkel Voorne-Putten gesloten! Vanaf zaterdag 2 september heeft De Rechtswinkel weer spreekuur, op afspraak, in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis.

Bekijk details van Vakantie Rechtswinkel Voorne-Putten

• Problemen Wise App

1 maart 2017

Op 25 en 26 februari is onze website omgezet naar een beveiligde https-omgeving. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat de Bibliotheek Wise App niet goed meer werkt. Je kunt de app het best verwijderen, opnieuw installeren en je weer aanmelden.

Bekijk details van Problemen Wise App