Niki Bierling hoeden

Gepubliceerd op: 30 maart 2018 10:41

In aanloop naar de workshop corsages maken in Cultuurhuis Nieuwe Veste exposeert Niki Bierling haar hoeden en fascinators in de vitrines van de Bibliotheek Hellevoetsluis.

Expositie in de maand april

Tot eind april zijn de hoeden, corsages en fascinators (haardecoraties) te zien die zij onder de naam Biberg Hats maakt.

Niki's verhaal

Het ontwerpen en maken van fascinators, cocktail- en designhoeden is al jaren mijn passie. Daarbij werk ik met verschillende materialen, vormen en kleuren. Sinds het behalen van mijn modistediploma in 2011 geef ik onder de naam BibergHats het oude ambacht van hoedenmaken op eigentijdse wijze vorm. Ik maak voornamelijk hoeden en fascinators in opdracht, zowel voor dames als voor heren. Als je wilt weten wat het dragen van een hoed of fascinator met je kan doen, neem dan contact met me op. Mijn ontwerp stem ik af op jouw persoonlijke wensen, passend bij je uitstraling en outfit.