Digi-café Middelharnis

Gepubliceerd op: 30 maart 2018 09:33

Bij het Digi-café kan iedereen aanschuiven met vragen op digitaal gebied.

Wat is een Digi-café?

Technische vrijwilligers helpen je op weg bij bijvoorbeeld: het overzetten van foto’s van een digitale camera naar een laptop, het downloaden van een formulier of het maken van mappen op je computer.
Maar ook als je graag een spelletje wilt spelen op je tablet (en geen idee hegt hoe het werkt), Skype wilt uitproberen of een foto via email wilt versturen ben je bij het Digi-café op de juiste plaats.

Wat is het Digi-café NIET?

Bij het Digi-café kun je NIET terecht voor reparaties aan defecte computers of andere digitale apparaten, online bankieren en andere privacy-gevoelige zaken.

Samen weet je meer dan alleen!

Het Digi-café werkt onder het concept: Samen weet je meer dan alleen. In het Digi-café zijn vrijwilligers aanwezig met feeling voor technische zaken, maar zij hebben misschien niet op iedere vraag een antwoord. Maar met elkaar kom je er vaak toch uit. Daarom...ook als je geen vrijwilliger bent, geen specifieke vraag hebt, maar wel geïnteresseerd bent in computers en andere digitale apparaten; schuif aan in het Digi-café. Je zult versteld staan van je eigen en andermans kennis! De koffie staat klaar!!

Neem je eigen apparatuur mee.

Bij het Digi-café wordt alles in het werk gezet om je digitale vragen op te lossen. Omdat elke computer/tablet/camera weer anders is; breng zoveel mogelijk je eigen apparatuur mee.

Samenwerking

Het Digi-café is een samenwerking tussen Stichting ZIJN en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en wordt ondersteund door een enthousiast vrijwilligersteam.
Ook als vrijwilliger aan de slag? Meld je op vrijdagmorgen bij het Digi-café!