Literatuur op Lowlands

Gepubliceerd op: 8 augustus 2019

Elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, literatuur, strip, theater, film, comedy, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens, waar zowel headliners als jonge honden steevast volle tenten trekken. Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!Literatuur op Lowlands!Boekenwurmen kunnen ook deze zomer in Biddinghuizen hun hart ophalen aan al het schoon dat de literaire wereld te bieden heeft. In het dagprogramma van de tent SEXYLAND kunnen leesgrage Lowlanders zich vergapen aan schrijvers, dichters, verhalenvertellers en andere literaire veelvraten. Met namen als Dimitri Verhulst, Thomas Olde Heuvelt, Pepijn Lanen (Faberyayo), Niña Weijers, Rob van Essen, Lévi Weemoedt, Özcan Akyol, Saskia de Coster, Yasmine Allas en vele anderen.Lowlands vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2019 op Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Meer informatie, programma en kaarten: Literatuur op Lowlands.