Vakantie Rechtswinkel Voorne-Putten

Gepubliceerd op: 1 maart 2017 15:45

Let op: in juli en augustus 2017 is Rechtswinkel Voorne-Putten gesloten! Vanaf zaterdag 2 september heeft De Rechtswinkel weer spreekuur, op afspraak, in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis.

Digitale afspraak

De Rechtswinkel is een vrijwilligersorganisatie, opgericht door twee rechtenstudenten op eigen initiatief. De stichting bestaat uit de rechtenstudenten, juristen in spé, die zich op vrijwillige basis inzetten om rechtshulp te verlenen aan burgers met sociaal-economische achterstanden. De reden om dit te doen is dat deze studenten de overtuiging hebben dat iedereen recht heeft om advies in te winnen over zijn juridische positie, ongeacht zijn of haar financiële middelen.

De Rechtswinkel Voorne-Putten heeft spreekuur op afspraak in de Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis in Cultuurhuis Nieuwe Veste. U kunt uw afspraak digitaal bij de Rechtswinkel maken via de website van de Rechtswinkel
Heeft u geen beschikking over een computer, dan kunt u uw afspraak maken op één van de computers van de Bibliotheek (vestiging Hellevoetsluis).