Groepsbezoek

Maak de Nationale Voorleesdagen 2021 nóg feestelijker met een bezoek van een (voor)leesconsulent van de bibliotheek! Er wordt een leerzaam en leuk programma uitgevoerd rondom het Prentenboek van het jaar Coco kan het! van Loes Riphagen. 

Dit prachtverhaal gaat over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.


Er wordt interactief voorgelezen uit dit prentenboek. Na het voorlezen zingen we het bijbehorende lied. De leesconsulent laat materialen achter voor een creatieve verwerking die de kinderen later nog kunnen doen.

Periode: 20 tot en met 29 januari 2021
Duur: 30 minuten
Locatie: op locatie
Max. aantal kinderen per groep: 16

 

Groepsbezoek voor aangesloten voorscholen

Het groepsbezoek is gratis voor instellingen die bij Boekstart in de Kinderopvang of bij de IKC-vorming zijn aansloten.

Wij plannen voor jullie een groepsbezoek in. De datum hiervan krijgen jullie spoedig van ons door.

Groepsbezoek voor overige instellingen

Ben je niet aangesloten bij ons? Dan kun je een groepsbezoek aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 20,- per groep. Wil je meerdere groepen aanmelden ? Dan is het fijn als dit op dezelfde datum en op aansluitende tijden is. Bij voorbaat dank!

Meld je hieronder aan voor een groepsbezoek. Aanmelden kan t/m 11 januari 2021.
 


Wat is er nog meer te doen?

Ook in de bieb zelf besteden we aandacht aan Coco kan het! Bekijk het overzicht aan activiteiten. Ook een leuke tip voor ouders!