Cultuurweek 2022

Van maandag 20 maart t/m zondag 26 maart vindt de Cultuurweek in Voorne aan Zee plaats. Tijdens deze periode is er van alles te doen voor jong en oud. Doe mee en ontdek je talent, laat je inspireren, ontmoet elkaar en maak kennis met al het moois en leuks dat Voorne aan Zee te bieden heeft. De Cultuurweek is een initiatief van Stichting PUSH, SBO, Theater Twee Hondjes, BREStheater, Stichting Kunst en Cultuur Brielle en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en wordt ondersteund door de Gemeente Hellevoetsluis. 

Film: Le sorelle Macaluso

21 maart - Geniet van een film met indien gewenst een heerlijke lunch! De film gaat over de vijf zussen die in leeftijd verschillen. Ze hebben het niet breed, maar ze redden zich en zijn gelukkig. Tot op een zomerdag een tragedie ontstaat die het leven van de zussen voorgoed zal veranderen.

Meld je aan

Prentenboekendans

22 maart - De allerkleinsten kunnen zich helemaal uitleven aan de hand van verhalen uit bekende prentenboeken. Tijdens de Cultuurweek lezen we voor uit het boekje 'Vincent en de zonnebloemen'. Dans je gezellig mee? 

Meld je aan

Film: The Duke

22 maart - Geniet deze woensdagmiddag van de film 'The Duke'. In 1961 steelt de zestigjarige taxichauffeur Kempton Bunton het portret van The Duke. In zijn losgeldbrieven belooft hij het schilderij terug te geven wanneer de overheid televisie gratis beschikbaar maakt voor ouderen.

Meld je aan

Viering spiritualiteit van de natuur - lente

23 maart - Kom naar deze feestelijke bijeenkomst over de lente en de energie van het toenemend licht. Met eenvoudige rituelen om het seizoen te openen en je zo nog meer met het jaargetijde te verbinden!

Meld je aan