Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Bekijk de agenda

Activiteiten bij onze bibliotheek

Agenda

Mijn Bibliotheek

Reserveren en verlengen

Inloggen

Zomervakantie in de bieb

Deze zomervakantie staat bol van leuke kinderactiviteiten in onze vestigingen in Brielle, Hellevoetsluis en Middelharnis. Kom naar het Bob Popcornfeestje, leer alles over reptielen, ontdek verschillende instrumenten bij Muziek in de bieb en wordt een echte wetenschapper tijdens de Madscience show en funstations!

Wij zoeken collega's

Wil je een baan waarbij je maatschappelijk betrokken bent? Wil je daarnaast volop ruimte hebben om te groeien in een organisatie met enthousiaste collega’s? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Zomerlezen

Verlang jij ook al naar de zomer? Heerlijk ontspannen in het zonnetje met die fijne stapel boeken! Met de zomervakantie voor de deur is het weer tijd om je leesvoorraad op orde te brengen. Ook deze zomer kan je weer lekker lang lezen, luisteren en kijken! Daarom presenteert de Bibliotheek ook dit jaar weer: Zomerlezen!

digiTaalhuis

Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Of handiger worden met de computer en het internet? Kom naar het DigiTaalhuis!

 

Digitale collectie

Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot een grote collectie digitale boeken, bronnen en diensten. Neem een kijkje. Er gaat een digitale wereld voor je open! 

 

Leesclubbing

Een DIY-boekenclub voor jou en je vrienden. Wij zorgen voor de boeken, jij voor het clubje. Met steeds nieuwe spraakmakende boeken in 5 verschillende categorieën. Wil je weten hoe het werkt en uit welke boeken je kunt kiezen? Lees dan snel verder!   

Lid worden

Krijg toegang tot een schat aan informatie. Een abonnement van de bieb biedt eindeloos lees-, kijk- en luisterplezier. Je hebt de keus uit verschillende abonnementen zodat er voor ieder wat wils is. 

Printen, vanaf je eigen pc

Maak gratis gebruik van wifi en werkplekken. Heb je geen printer thuis? Via Cloudprinting stuur je jouw printopdrachten vanaf je eigen pc, laptop, telefoon of tablet naar de printer van de bibliotheek.