Vacatures

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft op dit moment de volgende vacatures:

Voorlezers en Coördinatoren in de gemeente Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek De Boekenberg werken mee aan de VoorleesExpress op Voorne-Putten. Dit is een landelijk project voor kinderen met een taalachterstand. 

Hiervoor zoeken we enthousiaste voorlezers die op vrijwillige basis een steentje willen bijdragen aan taalontwikkeling.

  

  

NT1/NT2 docent

In de bibliotheek van Middelharnis vind je het digiTaalhuis Goeree-Overflakkee. Het digiTaalhuis is een plek waar je kunt werken aan je basisvaardigheden. Je kunt er deelnemen aan activiteiten en cursussen gericht op taal en digitale vaardigheden.

Het digiTaalhuis Goeree-Overflakkee zoekt een docent NT1/NT2

 

  

  

Vrijwilligers digiTaalhuis

Binnenkort gaat op Voorne het digiTaalHuis van start in de bibliotheek in Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje en Oostvoorne. Hier kan iedereen terecht die ondersteuning nodig heeft bij het beter leren van de Nederlandse taal of het leren omgaan met de computer.

Ook op Goeree-Overflakkee is een digiTaalHuis in de bibliotheek Middelharnis. Voor alle vestigingen zoeken we enthousiaste vrijwilligers voor het begeleiden van cursisten.

Lijkt dit je wat? 

  

 

Opruimhulp Middelharnis

Houd jij van boeken en vind je het leuk om mensen te helpen? Voor onze Bibliotheekvestiging in Middelharnis zoeken we een scholier voor de vacature Opruimhulp.